Zamknięty przez: Matheus 2010-01-17, 13:36 |
stop-quadom |
| Autor |
Wiadomość |
Honduś
Administrator

Motocykl:: Było Bmw 1100Gs jest 650
|
|
|
|
 |
pudziok
|
Wysłany: 2009-12-30, 16:10
|
|
|
kolejna próba zniszczenia ludzi którzy mają pasję. Czepiają że jeżdzą po lasach itp - a gdzie mają jeździć?w naszym kraju nie ma odpowiedniej inferastruktyry dla quadów i crossów.
To tak jak by piłkarzą i klubą pozamykać większość boisk i zostawić kilka na imprezy oficjalne - przypuszam że grali by wtedy na trwanikach lub w parkach i też by byli potępiani. |
|
|
|
 |
Macq

Motocykl:: Aprilia Caponord
Wiek: 29 Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 215 Skąd: Łodygowice
|
Wysłany: 2009-12-30, 16:50
|
|
|
Ale bzdury powypisywane że szkoda gadać. W zakładce "Szkodliwość" wypisane są argumenty nie do obrony. Powiem krótko. Pisał to doktryniarz nie uznający innych niż swój światopoglądów.
Przypomina mi to trochę zacietrzewienie zwolenników Radia Maryja. Jak ktokolwiek ma szanować ich poglądy skoro oni sami nikogo nie szanują.
Moim zdaniem strona zrobiona przez i dla ludzi których pasją (w odróżnieniu od naszej) jest walczyć z "innymi". Niestety żydów w Polsce zabrakło więc znaleźli nowego wroga. |
_________________ http://images41.fotosik.p...d725d5f94dm.jpg |
|
|
|
 |
kawasaki13 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-30, 19:12
|
|
|
Nigdy ,powtarzam nigdy mnie nie złapią,bo jeżdze 7lat i będe jezdził następne 7,i nie daj boże jak spotkam na szlaku antykładowicza lub anty crossowca który nie będzie umiał obronić swojego zdania |
|
|
|
 |
Czesterbb

Motocykl:: V-Strom :)))))
Wiek: 40 Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 1970 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2009-12-30, 20:30
|
|
|
| Cytat: | Nigdy ,powtarzam nigdy mnie nie złapią,bo jeżdze 7lat i będe jezdził następne 7,i nie daj boże jak spotkam na szlaku antykładowicza lub anty crossowca który nie będzie umiał obronić swojego zdania
| Przez takich jak ty ,co zapier.... po górach własnie ludzie są negatywnie nastawieni do motocyklistów |
_________________ http://www.youtube.com/user/czesterbb |
|
|
|
 |
kawasaki13 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-30, 20:45
|
|
|
| Zle interpretujesz niektóre rzeczy napisałem że jeżdze a Ty że zapierd--lam,ja potrafie jezdzić nikt nigdy na mnie nie doniósł i mnie nie złapał,bo to moje lasy.Własnie napisałem do tych cembałów z anty quadów post niestety go skasowali ale brzmiał on tak;Żal kiedy czytam waszą stronę.Pewnie wiekszości z was nie stac na sprzęt który tak krytykujecie-mało,pewnie większość z was niema prawa jazdy.Tak ,jeżdze z ekipą 6-12 osób po lesie i będę to robił do końca swoich dni i ani wy ani nikt inny mi w tym nie przeszkodzi.Mówicie o ochronie środowiska,ciekawe co powiecie o zwózce drzewa przez konie i ciągniki,a przez to niszczenie młodej ściółki,o zaśmiecaniu przez zwykłych turystów,ale nie wy wolicie czepiać się zwykłych ludzi.O tym że nic nie wskóracie świadczy wasza liczba,zaledwie 60 osób,proponuje zobaczyć na pierwsze lepsze forum off-roadowe.Widzę że któryś z was załatwia sobie tutaj prywate,a nie to co głosi slogan tego forum STOP QUADOM.Myślicie że działacie zgodnie z prawem,tylko odkąd robienie komuś zdjęć bez jego zgody jest zgodne z prawem?Chwalicie się że policja z jednego z większych miast zakupiła dwa nowiuśkie KAWASAKI KLX,ha,ha,ha myślicie że czterdziestolatek na firmowym sprzęcie będzie w stanie mnie dogonić i złapać,1 kwietnia mi to powiedzcie to może uwierze.Mam nadzieje że to forum rozsypie się szybciej niż jego założyciele,bo wszystko na to wskazuje.PS. Zapamiętajcie jedno- nawet jeśli kogoś złapiecie to i tak polskie prawo wybroni tę osobę bo takie jest polskie prawo,wiem o tym wierzcie mi na słowo;-) |
|
|
|
 |
Czesterbb

|
Wysłany: 2009-12-30, 22:38
|
|
|
| kawasaki13 napisał/a: | | ja potrafie jezdzić nikt nigdy na mnie nie doniósł i mnie nie złapał,bo to moje lasy |
Z takim podejściem niedługo nie będzie jak wyjśc pieszo w góry bez strachu że cię ktoś rozjedzie
To że Cię nikt nie złapał, to nie znaczy że dobrze robisz.
Jak kogoś zabijesz i nikt Cię nie złapie ,to też nic złego nie zrobiłeś????????
Przed kilkoma takimi jak ty musiałem kiedyś już uciekać w krzaki żeby mnie nie rozjechali |
|
|
|
 |
bluemotion

Motocykl:: Kawasaki z jednym dużym cylindrem ;-)
|
Wysłany: 2009-12-30, 22:41
|
|
|
| Tak samo można by powiedzieć o ulicach.Pozatym nikt nie kupuje SUZUKI RMZ,KAWASAKI KLX,czy YAMAHY YZ za 12.000zł tylko po to aby jezdzić 20km/h,a jak wiadomo torów mx niema. |
_________________ Hej ty który mieszkasz w niebie proszę pożycz mi swój grzebień... |
|
|
|
 |
Schwartz

Motocykl:: Honda Transalp XL700
Wiek: 35 Dołączył: 05 Lip 2009 Posty: 345 Skąd: Bielsko Biała
|
Wysłany: 2009-12-30, 22:52
|
|
|
Kawasaki13 Przekonałeś mnie zostaję antyquadowcem, a co do jeżdżenia od siedmiu lat to..... to że srasz od 26 lat do muszli nie znaczy ze czasem nie zdazy ci sie jej osrać |
|
|
|
 |
kawasaki13 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-30, 23:04
|
|
|
Jak sie tak szybko przekonujesz to zostań przy motorynce.Musisz mieć tyłek XXL bo ja nie osrawam swojej muszli |
|
|
|
 |
Schwartz

|
Wysłany: 2009-12-30, 23:11
|
|
|
Zwyczajnie twoja argumentacja była tak fantastyczna a zacytowany post który przesłałeś na forum tych antyquadowcow tak fenomenalny że nie pozostało mi nic innego jak tylko dać się przekonać. Dostrzegam drobną niekonsekwencję w twoim ostatnim poście. Ciężko mi będzie na tej motorynce z tyłkiem XXL a poza tym nie "osrawać" tylko "osrywać" |
|
|
|
 |
kawasaki13 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-30, 23:17
|
|
|
| Niewidzę żadnego problemu niepodoba się Tobie że ludzie jeżdzą po lesie to tam nie chodz,a jak jesteś za tym aby nie jezdzili,to wyjdz na szlak zatrzymaj(o ile jesteś w stanie),i im to powiedz,ciekawe co usłyszysz? |
|
|
|
 |
Czesterbb

|
Wysłany: 2009-12-30, 23:28
|
|
|
| kawasaki13 napisał/a: | | Niewidzę żadnego problemu niepodoba się Tobie że ludzie jeżdzą po lesie to tam nie chodz,a jak jesteś za tym aby nie jezdzili,to wyjdz na szlak zatrzymaj(o ile jesteś w stanie),i im to powiedz,ciekawe co usłyszysz? |
Twoja arogancja jest powalająca.
Jak jesteś taki mądry, to zapraszam do Va Bank pogadamy na żywo, ciekawe czy bedziesz taki mądry jak na forum |
|
|
|
 |
Schwartz

|
Wysłany: 2009-12-30, 23:28
|
|
|
Tak nie podoba mi się jak takie pół mózgi (nie tyczy się to wszystkich ale niestety znacznej ilości) rozpieprzają szlak, tak nie podoba mi sie ryk rozwierconych "pierdziawek" w miejscu gdzie powinno być cicho i spokojnie i tak nie podoba mi się pogarda do ludzi którą tacy waszmościowie prezentują na prawo i lewo. Z tym zatrzymywaniem na szlaku to pewnie nie tak prosto, ale jeśli jakimś cudem by się udało to odpowiadając na twoje pytanie zaczepno-obronne usłyszał bym pewnie " Nie proszę tylko nie motor" choć pewnie bez proszę |
|
|
|
 |
Diablica

Motocykl:: plecaczek na v-strom
|
Wysłany: 2009-12-30, 23:39
|
|
|
| kawasaki13 napisał/a: | | niepodoba się Tobie że ludzie jeżdzą po lesie to tam nie chodz |
Myślę że las to raczej powinno być ciche miejsce np. na niedzielny spacer z dziećmi a nie na ryczące quady przed którymi mój 10- i 12-letni syn pewnie nie zdążą uskoczyc
Krótko mówiąc jesteś bezczelnym egoistycznym arogantem który 90% swoich wypowiedzi zapewne zaczyna od słowa "JA".
"JA jeżdżę i JA będę jeździł. I wali MNIE że przeszkadza to innym którzy przyszli do lasu wypocząć w C I S Z Y !!!!!!!!!! "
| kawasaki13 napisał/a: | | Musisz mieć tyłek XXL |
a Schwartz ma raczej tyłek w rozmiarze XXS
chudzinka taka lekko anorektyczna |
|
|
|
 |
|
|